Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 200 engelli memur alacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 200 Engelli Memur Alımı Başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 200 engelli memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların bugün itibarıyla başladığı belirtildi. Başvurular, EKPSS puanı üzerinden ÖSYM aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Bakanlık sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde görev yapacak 200 engelli memur için alım süreci başlamıştır. Başvurular, EKPSS puanı dikkate alınarak ÖSYM üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi 27 Ocak 2025 olarak belirlenmiştir” denildi.

Related Posts

İmamoğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısını kınadı: Türkiye dahil tüm bölge ülkeleri derhal devreye girmeli

İmamoğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısını kınadı: Türkiye dahil tüm bölge ülkeleri derhal devreye girmeli

Müsavat Dervişoğlu’ndan iktidara İsrail çağrısı: Ülkemizi yönetenler kınamanın ötesine geçmeli

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İsrail’in İran’a yönelik hava saldırısının ardından “Başta ülkemizi yönetenler olmak üzere tüm ülkeleri kınamanın ötesine gidecek bir tavır belirlemeye ve sergilemeye davet ediyorum” açıklamaıs yaptı.

İran’da diplomasinin yükselen yıldızıydı: Eski ulusal güvenlik şefi İsrail’in saldırısında öldürüldü

İsrail, gece saatlerinde İran’ın nükleer ve askeri tesislerine saldırı düzenledi. Saldırılarda ilk belirlemelere göre İran Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı ve bilim insanlarının da olduğu 5 kişi hayatını kaybederken 20 kişinin …

Ürdün hava sahası tüm uçuşlara kapandı

Ürdün Sivil Havacılık Düzenleme Kurumu, İsrail’in İran’a saldırısının ardından, bölgedeki gerilim nedeniyle ülke hava sahasının geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

Marmaris’teki yat limanı projesine ‘ÇED olumlu’ kararı

Eski adı MUÇEV olan Kıyı Yönetimi ve Çevre Koruma AŞ’nin Marmaris’in Söğüt mevkisinde yapmayı planladığı yat limanı ve tekne bağlama iskelesi kapasite artırımı projesine “ÇED olumlu” kararı verildi.

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘bilirkişi davası’ açıklaması: ‘Bugünkü duruşma usulsüzdür!’

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün görülecek “bilirkişi davası”na ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugünkü duruşma usulsüzdür, yargılama esaslarına uygun değildir. Böyle bir sürecin parçası olmayı reddediyorum” dedi.