Askeri hastaneler açılıyor mu?

FETÖ’nün Darbe Girişimi Sonrası Kapatılan Askeri Hastaneler Açılmıyor

2016 yılındaki hain darbe girişiminin ardından kapatılarak Sağlık Bakanlığı’na devredilen 32 askeri hastane hala açılmadı. Savaş cerrahisi alanında uzman askeri hekimlerin ihtiyacı artarken, MHP konuya dahil oldu ve duruma dikkat çekti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, partisinin AKP ile olan ittifakı çerçevesinde bir çağrıda bulunarak, “Operasyonlarda ağır yaralar alan askerlerimizin ihtiyacı, tecrübeli Türk hekimlerin müdahalesi ile karşılanmalıdır. NATO ülkeleri arasında askeri hastanesi olmayan tek ülke olarak, Osmanlı’dan miras kalan askeri hastanelerimizin yeniden açılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Related Posts

Irak’ta havalimanına füzeli saldırı

Irak’ın Kerkük kentindeki Uluslararası Kerkük Havalimanı’na 3 füzenin düştüğü, olayda 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz

Bingöl’de cinayet 20 yıl sonra aydınlandı

Bingöl’de 2005 yılında yeni doğan bir kız bebek ölüme terk edilmişti. Cinayet zanlıları 20 yıl sonra yakalandı.

Güney Afrika’da silahlı saldırı: 7 kişi öldü

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town şehri yakınlarında bir yerleşim yerine düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AKP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’a “geçmiş olsun” ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AKP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’a “geçmiş olsun” ziyareti

Kırklareli’nde 12 köpek kurtarıldı

Kırklareli’de kaçak cins köpek üretimi yapılan yere yapılan baskında 12 köpek kurtarıldı.