7 Haziran 2026 tarihinde İstanbul Haliç’te, denizin ortasında sırt üstü yatarak ağlayan bir kadın, balıkçılar tarafından bulundu. Olay, çevrede büyük bir paniğe yol açtı. Genç kadının hareketsiz bir şekilde suyun üzerinde yattığı, etraftaki insanlar tarafından fark edildi. O anlar, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.
BALIKÇI ÇİFTİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ Olayın yaşandığı sırada, balıkçılık yapan bir çift durumu fark ederek hemen harekete geçti. Tekneyle, genç kadının bulunduğu noktaya ulaşan çift, onu sudan çıkartarak güvenli bir yere taşıdı. Bu kurtarma anları, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle izlendi.
HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ Olay yerinde ilk müdahalenin ardından, genç kadın tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucunda, sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiği bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.