TECH İstanbul Demo Day için geri sayımda

İstanbul’da Geri Sayım Başladı: Tech Istanbul Demo Day Etkinliği!

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Akıllı Şehir Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Tech Istanbul, bu yıl dördüncü kez düzenleyeceği Demo Day etkinliği için geri sayıma başladı. 11 Şubat’ta “Dönüşüm” temasıyla düzenlenecek olan etkinlik, teknoloji dünyasının merakla beklediği bir buluşma olacak.

Tech Istanbul Demo Day, sadece inovatif teknolojilere sahip girişimlerin başarı öykülerine odaklanmıyor, aynı zamanda teknolojiyle İstanbul’a sundukları çözümlere de ışık tutuyor.

TEKNOLOJİ DÜNYASINDA YER EDİNMİŞ GİRİŞİMLERİN HEYECANI

11 Şubat günü saat 13.00’te Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda (CRR) gerçekleşecek olan bu yılın dördüncü Demo Day etkinliğinde, teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip ve İstanbul’un karşılaştığı sorunlara çözüm üreten girişimlerin büyüme hikayeleri paylaşılacak. PoC süreçlerini başarıyla tamamlayan girişimler sahnede yer alırken, Ön Kuluçka Programı’nda bulunan girişimler de fuaye alanında Türkiye’nin girişimcilik ekosistemi liderlerine teknolojilerini tanıtma imkanı bulacak.

İstanbul’un teknolojik değişimine tanık olmak isteyen herkes, Tech Istanbul Demo Day 2025 hakkında detaylı bilgilere ve etkinliğe kayıt olmak için tech.istanbul web sitesini ziyaret edebilirler. Bu heyecan verici etkinliği kaçırmayın!

Related Posts

Tutuklanan CHP’li Belediye Başkanları için Bodrum’un en güzel yerine Demokrasi v Özgürlük- zeytin ağacı dikilecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tutuklanan 15 CHP’li belediye başkanı için Belediye Meydanı’nda eylem ve basın açıklaması düzenlendi. Eyleme yanında 6 yaşındaki Zeytin ağacı ile gelen ilçe başkanı Tuna Işın “Bu zeytin ağacının her bir dalında bugün cezaevinde yatan demokrasi kahramanlarının isimleri yaşayacak. Son tutuklumuz cezaevinden çıktığı gün bu demokrasi ve özgürlük ağacını Bodrum’un en güzel yerine dikeceğiz” dedi.

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

Trump’tan Kanada’ya yüzde 35 yeni gümrük vergisi kararı

Trump, bu kararın gerekçeleri arasında fentanil krizi, ticaret açığı ve Kanada’nın ABD ürünlerine yönelik yüksek tarifelerini gösterdi. “Amerika Birleşik Devletleri bu adımı atmak zorundadır” diyen Trump, vergilerin ilerleyen dönemlerde “yukarı ya da …

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun, görevi Muharrem Kılıç’tan devraldı

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun, görevi Muharrem Kılıç’tan devraldı

Önünü kestiği araçtan sürücüye kabusu yaşattı

Kırşehir’de, trafikte yol vermediği gerekçesiyle bir sürücünün önünü kesen kişi, araçtan inerek diğer sürücüyü darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Avcılar’da kavgayı ayırması için motosikletliyi durdurdu

Avcılar’da iki mahallede çıkan kavgalar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Ispartakule’de otomobilden inerek kavga eden iki kişinin yanındaki kadın kavgayı ayıramayınca yoldan geçen motosikletlileri durdurarak yardım istedi.