Rusya’dan ABD adımı: Putin Trump’la görüşmek istiyor

Rusya, ABD Başkanı Donald Trump ile Görüşmek İstiyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde seçilmiş başkan Donald Trump, 20 Ocak’ta göreve başlayacak. Florida’daki Mar-a-Lago malikanesinde Cumhuriyetçi valilerle buluşmasının ardından basın açıklaması yapan Trump, Rusya-Ukrayna Savaşı konusuna da değindi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisiyle görüşmek istediğini belirtti.

“Putin benimle görüşmek istiyor; bu görüşmeyi ayarlıyoruz. Devlet Başkanı Putin, görüşmeyi istiyor ve buna açıkça vurgu yapıyor. Savaşı sona erdirmemiz gerekiyor, bu kanlı bir savaş” diyen Trump, görüşmenin zamanlamasıyla ilgili detayları henüz açıklamadı.

NE OLMUŞTU

Trump, daha önceki açıklamalarında da başkanlık görevine başladıktan sonra Rusya-Ukrayna Savaşı’nı sonlandırmak istediğini ve bu amaçla Putin’le görüşmeye hazır olduğunu belirtmişti.

Related Posts

Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş tatilde eğlencenin dibine vurdu

Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk’un eski eşi modacı Nihan Akkuş Buruk, Alaçatı’da arkadaşlarıyla tatilde doyasıya dans edip eğlendi.

“Galatasaray anlaştı, İstanbul’a getiriyor” derken, transfer iptal oldu: Maliyeti 40 milyon euro’ydu!

Süper Lig’e 2’de 2 ile başlayan Galatasaray’da transfer için hareketli günler yaşanıyor.

Papa’dan barış çağrısı: 22 Ağustos’u işaret etti

Papa 14’üncü Leo, haftalık genel kabul oturumunda ateşkes talebini dile getirdi.

Camide katliam: 50 kişi öldü

Nijerya’nın Katsina eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 50’ye yükseldi.

Suriye’den Türkiye’ye ithalat yasağı: Ticaret Bakanlığı’ndan açıklama geldi

Ticaret Bakanlığı, Suriye’nin bazı tarım ürünleri ile tavuk eti ithalatına sınırlama getirmesinin geçici bir uygulama olduğunu ve tüm ülkelere uygulandığını açıkladı.

Norveç Prensesi’nin oğlu, cinsel saldırı dahil 32 suçtan yargılanacak

Norveç Prensesi’nin oğlu, cinsel saldırı dahil 32 suçtan yargılanacak