Pamukkale’de İşçi Servisi Devrildi: 4 Ölü, 19 Yaralı

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde İşçi Servisinin Devrilmesi Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen üzücü bir kaza sonucu, işçi servisi devrildi ve 4 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Kaza, bir cam fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Hasan Çekiç’in kullandığı 20 S 0547 plakalı midibüsün Irlıganlı Mahallesi’nde çöp kutusu ve beton aydınlatma direğine çarpması sonucu gerçekleşti.

Olayın ardından sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla hastanelere taşındı.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kaza yerinde incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Vali Coşkun, kazanın sabah saatlerinde tek taraflı olarak meydana geldiğini belirterek, şu an için 4 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 19 kişinin yaralandığını açıkladı.

Kazanın detaylarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve nedenin belirlenmesi için sahada çalışmaların sürdüğünü ifade eden Coşkun, sürücü Hasan Çekiç’in jandarma ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi.

Related Posts

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

Afganistan yönetimini tanıyan ilk ülke Rusya oldu

Rusya 2021’de Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban yönetimini resmen tanıyan ilk ülke oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, Afganistan yönetimini resmen tanıdıklarını bildirdi. RUSYA AFGANİSTAN …

BM’den son dakika Gazze açıklaması: Son can damarları kesilmek üzere

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’deki derinleşen insani kriz karşısında dehşete kapıldığını belirterek, “Gazze’de hayatta kalmayı sağlayan son can damarları kesilmek üzere” uyarısında bulundu.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.

Havada korku dolu anlar: Yolcu uçağı Ankara’ya acil iniş yaptı

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Air Arabia’ya ait Sharjah-İstanbul seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, motor arızası nedeniyle Ankara’ya acil iniş yaptı.

İran, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini askıya aldı

İran, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini askıya aldı