Miraç Kandili’nde Ayasofya’da Programa Yoğun İlgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ayasofya’da Miraç Kandili Programı Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi.

Programa, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polisler ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi ve dualar edildi.

Program kapsamında, şehitler için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan lokma tatlısı ve mevlit şekeri dağıttı.

Yıldız, ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen salep dağıtım noktasına geçerek, buradaki çalışanların da kandilini tebrik etti.

Öte yandan, Miraç Kandili dolayısıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin minarelerine “La İlahe İllallah” yazılı mahya asıldı.

Related Posts

Pakistan Büyükelçiliği’nde Mango Festivali

Ankara’daki etkinlikte Pakistan mangoları tanıtıldı, diplomatik katılım sağlandı.

Motosiklet Kazasında 1 Ölü, 1 Yaralı

Uşak’ta refüje çarpan motosikletin sürücüsü yaşamını yitirdi, bir yolcu yaralandı.

Dağ Bisikleti Şampiyonası Sakarya’da Başladı

Sakarya’da düzenlenen Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda ilk gün yarışları tamamlandı.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye başvurusu reddedildi

Tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın tahliye edilmeleri için yapılan başvuru, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi. Mahkeme, tahliye başvurusunu reddetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesine bağlı birimlerdeki camilerin açılış töreninde konuştu Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) ve bağlı birimlerinde yapımı tamamlanan 6 yeni caminin açılışını yaptı.

Hamileliğini ilaçla sonlandırmak isterken 400 bin lira ceza yedi

Gönyeli’de üç haftalık hamile olan Ukrayna uyruklu Anastasia Andrılasheva, düşük yapmak için ilaç kullandı. İki hafta sonra karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden genç kadının kan testinden uyuşturucu çıktı. Mahkemeye çıkarılan kadına 400 bin lira ceza kesildi.