Mersin’de ‘fare zehri’ kabusu: Aynı aileden 2 çocuk öldü, 6 kişi tedavi altında

Mersin Tarsus’ta Fare Zehri Nedeniyle 2 Çocuk Yaşamını Yitirdi

Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan bir evde fare zehri nedeniyle fenalaşan aynı aileden 6 çocuk, hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan aileden 4 yaşındaki Ömer ve 2 yaşındaki Rana El Yusuf maalesef hayatını kaybetti.

Olay, yeşilevler Mahallesi 4312 Sokak’taki bir evde öğle saatlerinde meydana geldi. Memun El Yusuf (35) ve eşi Haza Duho (29) ile 6 çocukları, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri yaşayınca sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri aileyi Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürdü. Zehirlendikleri belirlenen aile hemen tedavi altına alındı. Ne yazık ki, doktorların tüm çabalarına rağmen Ömer ve Rana El Yusuf hayatını kaybetti, diğer 4 çocuğun durumu ise ağırdı.

Polis, iyi durumda olan Haza Duho’dan ifade alırken, fare zehri döktüklerini belirtti. Baba Memun El Yusuf da fareler yüzünden zehirlemenin zorunlu hale geldiğini söyledi.

Olay yerine gelen AFAD ekipleri, güvenlik önlemlerini aldıktan sonra çalışmalara başladı. Hayatını kaybeden çocukların cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Marmaris’teki yat limanı projesine ‘ÇED olumlu’ kararı

Eski adı MUÇEV olan Kıyı Yönetimi ve Çevre Koruma AŞ’nin Marmaris’in Söğüt mevkisinde yapmayı planladığı yat limanı ve tekne bağlama iskelesi kapasite artırımı projesine “ÇED olumlu” kararı verildi.

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘bilirkişi davası’ açıklaması: ‘Bugünkü duruşma usulsüzdür!’

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün görülecek “bilirkişi davası”na ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugünkü duruşma usulsüzdür, yargılama esaslarına uygun değildir. Böyle bir sürecin parçası olmayı reddediyorum” dedi.

İmamoğlu dosyasına ‘gizli tanıkla’ gözaltı, AKP dosyasına ‘yapacak bir şey bulunmadı’ yanıtı

İktidar, Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nu İBB’ye yapılan operasyonlarla hedef almayı sürdürürken; AKP dönemine ait İBB yolsuzluk dosyalarının büyük kısmında ise “hukuka aykırılık yok” denilerek işlem yapılmadı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

İsrail yardım sırasındaki sivillere ateş açtı: En az 31 ölü

Gazze Şeridi’ne yönelik aylarca insani yardım ablukası uygulayan, daha sonra ABD’li paralı asker şirketlerinin kontrolünde ihtiyaç olandan çok daha az yardım girişine izin veren İsrail, yardım dağıtım merkezine ateş açtı. Yardıma ulaşmak isteyen …

Katil İsrail Gazze’de yardım bekleyenlere saldırdı: 22 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, sabah saatlerinde Gazze’nin güneyindeki Netzarim Koridoru yakınlarında yardım bekleyenlere yönelik düzenlediği saldırıda en az 22 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.