Gazeteci Bahadır Özgür’den, İBB’ye “Kalyon” tepkisi: 5’li çete, ihaleyi verene göre çetelikten çıkıyor mu?

T24 Haber Merkezi: Bahadır Özgür’den İBB’nin Metro İhalesine İlişkin Eleştiri

Gazeteci Bahadır Özgür, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin metro ihalesinin Kalyon Holding’e verildiğini duyurdu. Özgür, ihale kararına tepki göstererek, “İhaleyi iktidar bu şekilde yapsa büyük ihtimalle CHP itiraz eder, yargıya taşırdı. Peki şimdi ne olacak? Bu ihaledeki iddiaları da inceleyecekler mi?” dedi.

Bahadır Özgür’ün paylaşımına göre İBB’nin metro ihalesi, Kalyon-Özgün ortaklığının oldu. Bahadır Özgür, “İhaleyi iktidar bu şekilde yapsa büyük ihtimalle CHP itiraz eder, yargıya taşırdı. Peki şimdi ne olacak? Bu ihaledeki iddiaları da inceleyecekler mi?” dedi.

Günün Öne Çıkan Haberleri:

Related Posts

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

Afganistan yönetimini tanıyan ilk ülke Rusya oldu

Rusya 2021’de Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban yönetimini resmen tanıyan ilk ülke oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, Afganistan yönetimini resmen tanıdıklarını bildirdi. RUSYA AFGANİSTAN …

BM’den son dakika Gazze açıklaması: Son can damarları kesilmek üzere

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’deki derinleşen insani kriz karşısında dehşete kapıldığını belirterek, “Gazze’de hayatta kalmayı sağlayan son can damarları kesilmek üzere” uyarısında bulundu.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.

Havada korku dolu anlar: Yolcu uçağı Ankara’ya acil iniş yaptı

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Air Arabia’ya ait Sharjah-İstanbul seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, motor arızası nedeniyle Ankara’ya acil iniş yaptı.

İran, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini askıya aldı

İran, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini askıya aldı