İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Cezaevi’nden Van Mitingi İçin Çağrı Yaptı
Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Van’da düzenleyeceği miting için çağrıda bulundu. İmamoğlu, Türkiye’de erişime engellenen hesabı aracılığıyla Instagram, Facebook ve Whatsapp üzerinden de paylaşımda bulundu.
İmamoğlu’nun paylaşımında öne çıkan ifadeler şunlar:
“Her ziyaretimde Vanlı hemşehrilerimden muazzam bir sevgi ve karşılama aldım. Haksızlıklara, hukuksuzluklara ve kayyumlara karşı Van’dan her zaman güçlü sesler yükseldi.”
“Şimdi tüm Vanlı hemşehrilerimi, millet iradesine yapılan darbeye karşı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de katılacağı buluşmaya davet ediyorum; Silivri Cezaevi’nden bu buluşmayı izleyeceğim ve kardeşlik duygularımla yanınızda olacağım.”
“10 Mayıs Cumartesi, 12.00 Van Kent Meydanı’nda buluşalım.”