Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü elektrik alım ihalesi yapacak

Dalaman Tarım İşletmesi Elektrik Alım İhalesine Çıkıyor

Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, yaklaşık 930 bin kilovatsaatlik elektrik alımı için ihaleye çıkıyor. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı.

İşletme, 4 OG TTTZ (Orta Gerilim Tek Terim Tek Zamanlı) Sanayi, Kamu ve Özel Sektör ile diğer tarife gruplarına ait 12 aylık süreçte elektrik enerjisi alımı gerçekleştirecek.

Detaylar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) internet sitesinde (www.tigem.gov.tr) ve Ticaret ve Satın Alma Daire Başkanlığı’nda görülebilir.

İhale dokümanını temin etmek isteyenler, işletmeden 500 lira karşılığında dokümanı edinebilirler.

İhale, kapalı zarf teklif alma usulüyle yapılacak. İstekliler, geçici teminat olarak teklif tutarının yüzde 3’ünden az olmamak üzere teminat verecekler.

İhale, 15 Ocak 2025 Çarşamba günü saat 14.00’te Dalaman Tarım İşletmesi Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacak.


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti heyetinin siyasi parti ziyaretlerinde neler konuşuldu, yol haritasında neler var?

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan gölgede kalmaya kararlı
TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Yılın ilk tuhaf Netflix sorusu; son 1 yılda kaç ay yaşlandınız?
TIKLAYIN – Benzine zam geldi: Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Related Posts

Emniyet ‘belediyeler jammer kullanamaz’ dedi: İBB’nin AKP döneminde kullanıldığı ortaya çıktı!

EGM, İmamoğlu’nun toplantı yaptığı otelde valizlerde jammer olduğunun belirlenmesi üzerine “Belediye başkanları ve belediyelerin frekans kesici kullanması Türk Ceza Kanu’na göre suçtur” açıklamasını yapmıştı. İBB’nin AKP’li Kadir Topbaş yönetimindeki dönemde de ‘jammer’ kullandığı ortaya çıktı.

Özgür Özel’den Saraçhane’de ‘kayyum’ çıkışı: ‘Biz bu binadan çıkarsak Türkiye’yi yönetmeye gideriz!’

Saraçhane’de konuşan CHP lideri Özgür Özel, “Getirmeye çalıştığı kayyumun hevesi kursağında kaldı” dedi. İBB’ye yönelik 2. dalga operasyonlara tepki gösteren CHP lideri, “Bu ikinci dalganın amacı şu, güya İBB gibi bir kurumu çökertecek, işleyemez hale getirecek, hizmetler aksayacak. Siz bu binadan İstanbul’un yönetilmesine engel olamazsınız!” dedi. Özel, Murat Ongun’un eşinin gözaltına alınmasına da sert tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli’nin hedefinde ‘İBB’ var! Operasyonları böyle savundu: ‘Korkunç bir rüşvet ağı kurulmuştur…’

Yazılı açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, yine CHP’yi ve Özgür Özel’i hedef aldı. “Özgür Özel fitneye bedenlik ve sözcülük yapmaktadır” diyen Bahçeli, “Provokasyon partisine dönen CHP çok yoğun şaibe ve şüphe altındadır” ifadelerini kullandı. İBB’ye yönelik operasyonlara da sahip çıkan MHP lideri, “korkunç bir rüşvet ve irtikap ağı kurulmuştur. Kamu malına el uzattılar” açıklamasını yaptı.

İsrail’in yarattığı “cehennem”: Açlık savaşında son nokta

İsrail’in yardım girişlerini engellemedeki ısrarı nedeniyle Gazze’de açlık savaşı son noktaya ulaştı. Yardım gruplarının depoları boşaldı. Ateşkesin sona ermesinden bu yana un ve şeker fiyatları katlandı.

Sahte içki üretip satanlar yakalandı!

Adana’da sahte içki üretip satışını yaptığı belirlenen 9 şüpheli, polisin operasyonuyla gözaltına alındı. Adreslerde 200 litre satışa hazır sahte içki, 60 şişe gümrük kaçağı içki, sahte içki yapımında kullanılan 460 litre etil alkol ile 480 aroma kiti ele geçirildi.

Merkez Bankası inşaatında işçiler hakları için eylemde

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaatı devam eden Merkez Bankası binasında işçiler, maaşlarının ödenmemesi üzerine yeniden eyleme geçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir