Cumhurbaşkanı Yardımcısı’ndan KAAN açıklaması

Türkiye’nin Milli Muharip Uçağı KAAN’ın Endonezya’ya satışına yönelik sözleşme imzalandı.

KAAN’ın satışına ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıklama yaptı. Yılmaz, “Uzun soluklu projeleri mümkün kılan siyasi istikrar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve güçlü liderliği ile savunma sanayimiz her geçen yıl yeni boyutlar kazanıyor.” dedi.

Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

Endonezya ile yaptığımız milli muharip uçak Kaan anlaşması hayırlı olsun. Bu ve benzeri anlaşmalar ile ölçeği büyütüyor, savunma sanayimizin ufkunu genişletiyoruz.

Savunma Sanayii Başkanlığımız ve TUSAŞ başta olmak üzere, emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz.

Related Posts

Özgür Özel’den orman yangınları tepkisi: ‘Yaşadığımız kriz milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, orman yangınlarına karşı müdahalelerde yaşanan yetersizliğe tepki gösterdi. Özel, “Bu iktidarın yönettiği devlet, milleti yangında alevlerin arasında, depremde enkazın altında bırakıyor. Millet hakkını aradığında ise devlet milletin karşısına dikiliyor. Yaşadığımız kriz milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir” dedi.

Ferdi Kadıoğlu 8 ay sonra sahada

Kasım ayından bu yana sahalardan uzak kalan Ferdi Kadıoğlu, uzun süren sakatlığının ardından sahalara döndü.

Nigel Hayes-Davis’in yeni takımı belli oldu

NBA’de Phoenix Suns, Nigel Hayes-Davis’i kadrosuna kattı.

İmamoğlu’nun Aday Ofisi açılıyor: Önce adalet önce hürriyet

Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi İcra Kurulu Üyesi, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan “Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışımızda temel sloganımız, herkes için her yerde önce adalet, önce hürriyet” ifadelerini kullandı.

Netanyahu’dan yeni Gazze mesajı, Trump’tan Hamas’a suçlama

Netanyahu, “ABD’li müttefiklerimizle rehineleri eve getirmek için alternatif seçenekleri değerlendiriyoruz” dedi. Trump da Hamas’ın anlaşmak istemediğini öne sürdü.

Ankara’da mangal yakmak yasaklandı

Ankara Valiliği, orman yangınlarını önlemek için 30 Ağustos’a kadar izin verilen alanlarda mangal kullanmak ve ateşli piknik yapma faaliyetlerinin tedbiren yasaklandığını açıkladı.