CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.

Related Posts

Marmaris’teki yat limanı projesine ‘ÇED olumlu’ kararı

Eski adı MUÇEV olan Kıyı Yönetimi ve Çevre Koruma AŞ’nin Marmaris’in Söğüt mevkisinde yapmayı planladığı yat limanı ve tekne bağlama iskelesi kapasite artırımı projesine “ÇED olumlu” kararı verildi.

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘bilirkişi davası’ açıklaması: ‘Bugünkü duruşma usulsüzdür!’

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün görülecek “bilirkişi davası”na ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugünkü duruşma usulsüzdür, yargılama esaslarına uygun değildir. Böyle bir sürecin parçası olmayı reddediyorum” dedi.

İmamoğlu dosyasına ‘gizli tanıkla’ gözaltı, AKP dosyasına ‘yapacak bir şey bulunmadı’ yanıtı

İktidar, Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nu İBB’ye yapılan operasyonlarla hedef almayı sürdürürken; AKP dönemine ait İBB yolsuzluk dosyalarının büyük kısmında ise “hukuka aykırılık yok” denilerek işlem yapılmadı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

İsrail yardım sırasındaki sivillere ateş açtı: En az 31 ölü

Gazze Şeridi’ne yönelik aylarca insani yardım ablukası uygulayan, daha sonra ABD’li paralı asker şirketlerinin kontrolünde ihtiyaç olandan çok daha az yardım girişine izin veren İsrail, yardım dağıtım merkezine ateş açtı. Yardıma ulaşmak isteyen …

Katil İsrail Gazze’de yardım bekleyenlere saldırdı: 22 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, sabah saatlerinde Gazze’nin güneyindeki Netzarim Koridoru yakınlarında yardım bekleyenlere yönelik düzenlediği saldırıda en az 22 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.