Bursa’da Junioshow Fuarı Açıldı: Bebek ve Çocuk Giyim Sektörü Buluştu

Bursa Junioshow Fuarı’nda Bebek ve Çocuk Konfeksiyonu Trendleri Sergileniyor

Bursa’da düzenlenen Junioshow Fuarı, bebek ve çocuk konfeksiyonu sektöründe önemli bir buluşma noktası olarak ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 3 gün boyunca sürecek olan fuar, 2025 ilkbahar-yaz sezonunun trendlerine ışık tutarken, sektörün uluslararası ihracat hedeflerine de katkı sağlamayı hedefliyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde gerçekleştirilen ve BEKSİAD, UTİB ve UHKİB’in desteklediği Junioshow Bursa Uluslararası Bebek, Çocuk Hazır Giyim & Çocuk İhtiyaçları Fuarı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarda, yaklaşık 80 firma yeni koleksiyonlarını sergilerken, fuarın açılışına BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Şenyurt, BEKSİAD Başkanı Servet Yılmaz ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da katılım göstererek firmaları ziyaret etti.

Sektörün İhracat Hedeflerine Destek

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, 20. kez düzenlenen fuarda sektöre büyük bir ivme kazandırdıklarını belirterek, “Firmalarımızın uluslararası pazarlara açılması için çalışmalarımız sürüyor. Junioshow Fuarı, bu yılın ilk önemli etkinliği oldu. Fuarlar ve alım heyetleri, sektörümüzün gelişiminde kritik bir rol oynuyor. Bebek ve çocuk giyim sektörü için önemli bir platform olan bu fuarın Bursa’ya ve ülkemize katkı sağlayacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

BEKSİAD Başkanı Servet Yılmaz ise fuarda uluslararası pazarlara açılmak adına önemli bir fırsat bulduklarını vurgulayarak, “Junioshow Fuarı, sektörümüze enerji ve ivme kazandırıyor. Fuara gösterilen ilginin her geçen yıl artması sektörümüz açısından oldukça olumlu bir gelişme. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Junioshow Fuarı, bebek ve çocuk giyim sektöründe geleceği şekillendirirken, Bursa’yı uluslararası bir merkez haline getirme hedefiyle ilerliyor. – BURSA

Related Posts

Uluslararası Enerji Ajansı’ndan kritik petrol senaryosu

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), küresel petrol talebindeki artışın bu yıl, 2020’deki Kovid-19 dönemi hariç tutulduğunda, 2009’dan bu yana en düşük seviyede gerçekleşmesini beklediğini açıkladı.

Bakan Şimşek, Londra’da: Türk lirasındaki oynaklık ciddi biçimde azaldı, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek

Şimşek, yatırımcı görüşmelerinde Türkiye’nin dezenflasyon sürecine ve büyüme potansiyeline dikkat çekti

Kavurucu sıcakların altında hasat başladı: Bu lezzet 90 liraya satın alınabiliyor

Lezzeti ve içerdiği selenyum oranıyla dünyada ün kazanan Taşköprü sarımsağının tarlalardan toplanması için yoğun mesai harcanıyor. Kastamonu’da 5 bin ailenin geçim kaynağı olan Taşköprü sarımsağı, bu yıl yaklaşık 25 bin dekar alanda yetiştirilirken …

Alaattin Aktaş: Son 30 yılda en çok hangi yatırım aracı getiri sağladı?

Alaattin Aktaş: Son 30 yılda en çok hangi yatırım aracı getiri sağladı?

Motorin zammı tabelaya yansıdı!

Motorin zammı tabelaya yansıdı!

Kredi kartı kullananlar dikkat: Kişi sayısı 1 milyonu aştı!

Yüksek faiz oranları, özellikle kredi ve kredi kartı borçlularını zor durumda bırakıyor. Bu yılın ilk beş ayında yasal takibe girenlerin sayısında ciddi bir artış gözlemlendi. Borçları nedeniyle yasal takibe alınan kişi sayısı 1 milyonu geçti.