Balıkesirspor’a İki Yeni Transfer

TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Balıkesirspor kadrosuna iki takviye birden yaptı. Balıkesir temsilcisi Karşıyaka’dan ayrılan 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ali Sinan Gayla ve Aliağa FK’dan 20 yaşındaki orta saha Yiğit Bayındır’la anlaştı. Önceki sezon Karaköprü Bld. ile şampiyonluk yaşayan, geçen sezon Karşıyaka’da Play-Off oynayan Ali Sinan son 3 sezonda 37 gol attı. Ali Sinan’la 1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Aliağa kadrosunda geçen sezon namağlup şampiyon olan Yiğit ise 1 yıllığına kiralandı.

Related Posts

Selde yıkılan kanalı onarmaya çalışan 7 gönüllü toprak altında kaldı

Pakistan’da şiddetli yağışlar heyelanları tetikledi.

AFAD: Balıkesir’de 237 artçı deprem oldu

AFAD, dün yıkımlara da neden olan Balıkesir’deki 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından 237 artçı depremin kaydedildiğini belirtti.

Washington’dan Ukrayna’ya destekte çatlak: Savaşı fonlamaktan bıktık

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Rusya ile savaşında Ukrayna’ya finansman sağlamayı sonlandırmayı ve bölgede barış istediklerini söyledi.

Antalya’da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kepez’de tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 25 yaşındaki Emir Batuhan Çelik hayatını kaybetti.

Balıkesir Sındırgı’da 6,1 büyüklüğünde deprem: Enkaz altında kalanlar var

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ilçede bir binanın çöktüğünü ve enkaz altında kalan 5 vatandaşın kurtarıldığını kaydetti. Yerlikaya 1 vatandaşı kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise depremde yaralanan 4 kişinin tedavilerinin devam ettiğini açıkladı.

K-pop konseri öncesi bomba ihbarı: Güvenlik güçleri alarma geçti

Güney Kore’nin başkenti Seul’ün doğusundaki Olimpiyat Jimnastik Salonu’nda bomba ihbarı yapıldı. Binada arama yapan polis, herhangi bir patlayıcıya rastlanmadığını açıkladı.