Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

Eylemcilerin teknesi Gazze’ye ilerliyor:”Hükümetlerimiz harekete geçmediği için buradayız”

Eylemcilerin teknesi Gazze’ye ilerliyor:”Hükümetlerimiz harekete geçmediği için buradayız”

Mansur Yavaş Ferdi Zeyrek’in ailesini ziyaret etti

Elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için hastane önündeki nöbet sürüyor. Çok sayıda Manisalı, siyasiler hastaneye akın etti.

BBP Genel Başkanı Destici’den Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i telefonla arayarak, evinde geçirdiği kaza sonucu elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti. Zeyrek’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Destici, Kurban Bayramı’nı da kutladı.

Resmi olarak duyuruldu: Hac’da hayatını kaybedenlerin sayısı açıklandı

İran devlet haber ajansı IRNA hac ibadetini gerçekleştirmeye giden 13 vatandaşının öldüğünü duyurdu. Ölümlerin sebebi olarak hac mevsiminde bölgede yaşanan yüksek hava sıcaklıkları işaret edildi. SICAKLIKLAR 47 DERECEYE ULAŞTI Ajans aracılığıyla …

AKP’den DEM Parti’ye bayram ziyareti

AKP Adıyaman Milletvekili Resul Kurt ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında DEM Parti’yi ziyaret etti. Ziyarette öne çıkan “Terörsüz Türkiye” adı verilen süreçle ilgili vurgular ve beklentiler oldu.

Yatağan’da kaybolan küçük Eylül Muğla’yı ayağa kaldırdı. bayramda çifte sevinç yaşadılar

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Eylül Kapla Muğla ilini ayağa kaldırdı, minik Eylül bulunması ile büyük sevinç yaşandı.