Bakan Göktaş, Yalova’da nikah şahitliği yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi” çerçevesinde faizsiz kredi desteği sağlanan çiftin nikah şahidi oldu.

Bakan Göktaş, bir dizi programa katılmak için Yalova’da Nisa Nur Köroğlu, Ali Demir çiftinin nikah şehitliğini yaptı. Çiftlikköy ilçesindeki bir restoranda gerçekleşen nikahı Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar kıydı. Çiftin evlilik cüzdanını takdim eden Göktaş, “Biz evlenmek isteyen gençlerimize sadece evlilik öncesi değil, evlendikten sonra da destek oluyoruz. Sizlerin de bu süreçte her zaman yanınızda olmayı sürdüreceğiz. İnşallah hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde her daim bir birinize saygıyla, merhametle, sevgiyle ve aşkla yaklaştığınız nice yıllar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İkinize de mutlu yuva, hayırlı evlatlar dilemek istiyorum. Evlilik birlikte inşa edilir, saygıyla, sevgiyle inşa edilir ama beslenir aynı zamanda. Sinirlenebilir, öfkelenebilirsiniz ama birbirinizi asla kırmadan, özellikle iletiyim dilini kullanarak her konunun üzerinden de geleceğinize ben eminim” diye konuştu.

Nikah törenine Vali Hülya Kaya, AK Parti Milletvekili Meliha Akyol ve İl Başkanı Umut Güçlü de katıldı. – YALOVA

Related Posts

Selde yıkılan kanalı onarmaya çalışan 7 gönüllü toprak altında kaldı

Pakistan’da şiddetli yağışlar heyelanları tetikledi.

AFAD: Balıkesir’de 237 artçı deprem oldu

AFAD, dün yıkımlara da neden olan Balıkesir’deki 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından 237 artçı depremin kaydedildiğini belirtti.

Washington’dan Ukrayna’ya destekte çatlak: Savaşı fonlamaktan bıktık

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Rusya ile savaşında Ukrayna’ya finansman sağlamayı sonlandırmayı ve bölgede barış istediklerini söyledi.

Antalya’da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kepez’de tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 25 yaşındaki Emir Batuhan Çelik hayatını kaybetti.

Balıkesir Sındırgı’da 6,1 büyüklüğünde deprem: Enkaz altında kalanlar var

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ilçede bir binanın çöktüğünü ve enkaz altında kalan 5 vatandaşın kurtarıldığını kaydetti. Yerlikaya 1 vatandaşı kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise depremde yaralanan 4 kişinin tedavilerinin devam ettiğini açıkladı.

K-pop konseri öncesi bomba ihbarı: Güvenlik güçleri alarma geçti

Güney Kore’nin başkenti Seul’ün doğusundaki Olimpiyat Jimnastik Salonu’nda bomba ihbarı yapıldı. Binada arama yapan polis, herhangi bir patlayıcıya rastlanmadığını açıkladı.