Alpu’da Motosiklet Operasyonu

Eskişehir’in Alpu ilçesinde jandarma ekiplerince motor, şase numarası değiştirilmiş, plakasız ve belgesiz 16 adet motosiklet ele geçirilirken, 16 şüpheli yakalandı.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce çalışması neticesinde Alpu ilçesinde şüpheli şahısların kırsal alanda kullandığı motosikletlerin motor ve şasi numaralarını silerek değiştirdikleri, ruhsat ve resmi belge olmadan kullandıkları yönünde bilgiler alındı. Alpu ilçesinde tarihinde icra edilen operasyon neticesinde 16 şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Bahse konu motor, şase numarası değiştirilmiş, plakasız ve belgesiz 16 adet motosiklet ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında işlem yapıldı. – ESKİŞEHİR

Related Posts

YAŞ kararları Meclis gündeminde: Hangi objektif kriterler uygulanıyor, sahte diploma ile TSK’ya sızmalar önlenebiliyor mu?

YAŞ kararları Meclis gündeminde: Hangi objektif kriterler uygulanıyor, sahte diploma ile TSK’ya sızmalar önlenebiliyor mu?

Toplam ciro endeksi yıllık bazda arttı

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 45 yükseldi.

Antalya’da Yaralı Yavru Kediye Vatandaşlardan Destek

Muratpaşa ilçesinde yaralı bir yavru kediye yardım etmek için seferber olan vatandaşlar, kediye su ve mama vererek hayatta kalmasını sağladı. Olay yerine gelen hayvan bakımevi ekipleri yaralı kediyi tedavi etmek üzere aldı.

HÜDA Par’dan çağrı: Bedeli ne olursa olsun

Ankara’da “Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye; Gazze’ye İnsani Koridor” yürüyüşüne katılan HÜDA PAR Milletvekilleri, Gazze’deki açlık ve insani kriz karşısında İslam ülkelerine “bedeli ne olursa olsun” insani koridoru açma çağrısı yaptı.

Resmi Gazete’de bugün (12 Ağustos 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 12 Ağustos 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 12 Ağustos 2025 tarihli ve 32984 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Kızılay’da yeni skandal! Depremde çadır, hastanede kan pazarlığı…

6 Şubat depremlerinde çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay’da yeni bir skandal ortaya çıktı. Kurumun Kan Dağıtım Bölge sorumlusunun kan dağıtımında usulsüzlük yaptığı ve ‘kendisine ulaşanlara’ öncelik tanıdığı iddia edildi.