Düden Şelalesi’nde Arama Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Antalya Düden Şelalesi’nde Kayıp Kişi Arama Kurtarma Operasyonu Sürüyor

Antalya’nın Düden Şelalesi civarında, bir kişinin denize düştüğü ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları halen devam etmektedir.

Muratpaşa ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nde, gece saatlerinde korkulukların arkasına geçen bir kişinin şelalenin denize döküldüğü noktadan düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir ihbar yapıldı.

Olay yerine AFAD Sualtı Arama ve Kurtarma, polis, sahil güvenlik, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Denize düşüş noktasında deniz polisi botu ve Sahil Güvenlik botu ile arama kurtarma operasyonu sürdürülürken, AFAD ekipleri de dronlar aracılığıyla arama çalışmalarını yürüttü.

Gece boyunca yapılan aramalardan sonuç alınamayınca çalışmaya ara verildi ve sabahın ilk ışıklarıyla tekrar başlandı.

AFAD dronlarla bölgeyi tararken, deniz polisi ve İHH Arama Kurtarma ekipleri denizde botlarla arama faaliyetlerini sürdürürken, Sahil Güvenlik birimleri ise açık denizde aramalarına devam etti.

Related Posts

Akhisar Sporcuları Dağ Bisikletinde Başarı Elde Etti

Erzurum’daki şampiyonada Akhisarlı sporcular önemli derecelerle dikkat çekti ve sevindirdi.

Atakan Özkaya’nın Tatil Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı

Uzak Şehir’in Kaya’sı Atakan Özkaya, denizdeki paylaşımlarıyla dikkat çekti, beğeni rekorları kırdı.

Trump, Hindistan’a uygulanan gümrük vergisini artıracak

ABD Başkanı Trump, Hindistan’a uygulanan gümrük vergisini “önemli ölçüde artıracağını” söyledi.

Biri bitmeden diğeri ortaya çıkıyor: Türkiye sahtecilik cenneti… 2691 kişiye Vatandaşlık skandalı

Türkiye sahte diploma ifşalarıyla tartışmalı günler yaşarken bir skandal daha patlak verdi.

Çocukların kavgasına aileler karıştı, 12 kişi vuruldu

Diyarbakır’da çocuklar arasında çıkan kavgaya aileleri de dahil oldu, silahlı çatışma çıktı. Olayda 12 kişi yaralandı.

Amerikalı Yarbay Aguilar’dan Filistin ifşaatı: Hamas propagandası değil, bizzat benim şahitliğim; Gazze’deki yardım dağıtımı Açlık Oyunları filmi gibi!

“Filistinlilerin yardıma ulaşma şekli, Açlık Oyunları filmini andırıyor. Hayatta kalma mücadelesi. Kim daha hızlı koşarsa, kim daha erken varırsa yardım alıyor. Bu yüzden çoğu zaman yardım alamayanlar çocuklar, kadınlar ve engelliler oluyor”