Nigel Hayes-Davis’in yeni takımı belli oldu

Phoenix Suns, Serbest Statüdeki Forvet Nigel Hayes-Davis’i Kadrosuna Kattı

NBA takımlarından Phoenix Suns, son olarak Fenerbahçe Beko’da oynayan serbest statüdeki forvet Nigel Hayes-Davis ile sözleşme imzaladı.

Phoenix Suns’ın yaptığı açıklamada “Nigel resmen Phoenix Suns’ta.” denildi.

Nigel Hayes-Davis, geçen sezon Fenerbahçe Beko formasıyla THY Avrupa Ligi, lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı.

Sarı-lacivertli formayı 2 sezondur giyen Nigel Hayes-Davis, THY Avrupa Ligi’nde dörtlü finalin en değerli oyuncusu (MVP) ödülüne layık görüldü.

Kariyerinde NBA’de Wisconsin, New York Knicks, LA Lakers, Toronto, Sacramento gibi takımların yanı sıra Galatasaray, Zalgiris, Barcelona ve Fenerbahçe Beko gibi Avrupa takımlarında da görev alan Nigel Hayes-Davis, artık Phoenix Suns formasıyla sahalara çıkacak.

Related Posts

Özgür Özel’den orman yangınları tepkisi: ‘Yaşadığımız kriz milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, orman yangınlarına karşı müdahalelerde yaşanan yetersizliğe tepki gösterdi. Özel, “Bu iktidarın yönettiği devlet, milleti yangında alevlerin arasında, depremde enkazın altında bırakıyor. Millet hakkını aradığında ise devlet milletin karşısına dikiliyor. Yaşadığımız kriz milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir” dedi.

Ferdi Kadıoğlu 8 ay sonra sahada

Kasım ayından bu yana sahalardan uzak kalan Ferdi Kadıoğlu, uzun süren sakatlığının ardından sahalara döndü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı’ndan KAAN açıklaması

IDEF 2025’te Türkiye’nin Milli Muharip Uçağı KAAN’ın Endonezya’ya satışına yönelik sözleşme imzalandı.

İmamoğlu’nun Aday Ofisi açılıyor: Önce adalet önce hürriyet

Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi İcra Kurulu Üyesi, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan “Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışımızda temel sloganımız, herkes için her yerde önce adalet, önce hürriyet” ifadelerini kullandı.

Netanyahu’dan yeni Gazze mesajı, Trump’tan Hamas’a suçlama

Netanyahu, “ABD’li müttefiklerimizle rehineleri eve getirmek için alternatif seçenekleri değerlendiriyoruz” dedi. Trump da Hamas’ın anlaşmak istemediğini öne sürdü.

Ankara’da mangal yakmak yasaklandı

Ankara Valiliği, orman yangınlarını önlemek için 30 Ağustos’a kadar izin verilen alanlarda mangal kullanmak ve ateşli piknik yapma faaliyetlerinin tedbiren yasaklandığını açıkladı.