Bağcılar karıştı: Polis üniformasıyla sokağa çıkınca olanlar oldu

Sosyal Medyada Yayılan Polis İmgesi Skandalı

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük tepki çeken görüntülerde, polis üniformasına benzer kıyafetler giyen bir kişinin vatandaşlara müdahale etmeye çalıştığı anlar yer aldı. Ancak kısa sürede viral olan videoyu izleyenler, söz konusu kişinin gerçek bir polis olmadığını fark etti.

Bu olay, sadece vatandaşları değil, gerçek polis memurlarını da rahatsız etti. Emniyet teşkilatına duyulan güveni zedeleyebileceği düşüncesiyle, kamuoyundan “caydırıcı ceza verilmeli” şeklinde tepkiler yükseldi.

Emniyet yetkilileri, konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve söz konusu kişinin kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Yatağan’da kaybolan küçük Eylül Muğla’yı ayağa kaldırdı. bayramda çifte sevinç yaşadılar

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Eylül Kapla Muğla ilini ayağa kaldırdı, minik Eylül bulunması ile büyük sevinç yaşandı.

ABD medyasından bomba iddia! Trump’ın Ukrayna hamlesi Rusya’yı köşeye sıkıştıracak..

(ANKARA) – ABD merkezli Wall Street Journal’e göre ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Ukrayna’ya gönderilmesi planlanan füze tapa sistemlerinin Orta Doğu’daki Amerikan kuvvetlerine yönlendirilmesi talimatını verdi. Kararın, bölgedeki insansız hava …

Feci kaza can aldı: baba ve kızı öldü

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada Salih Özer (52) ile kızı Nisa Özer (11) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

2 kardeşin boğazlarını keserek öldüren cani için istenen ceza belli oldu

Sivas’ta, Umutcan (22) ve Melisa Şimşek (16) kardeşleri evlerinde ellerini plastik kelepçeyle bağlayıp, boğazlarını keserek öldüren Hüseyin Sönmez (35) hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.

5. dalga operasyonda gözaltına alnan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Bahçetepe’nin ifadesi: Etkin pişmanlıktan yararlanmak istemiyorum, bir suç işlemedim

5. dalga operasyonda gözaltına alnan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Bahçetepe’nin ifadesi: Etkin pişmanlıktan yararlanmak istemiyorum, bir suç işlemedim