Gazeteci Hande Fırat’ın bilinmeyenleri… Geçmişini anlattı

Gazeteci Hande Fırat’ın Babasıyla Olan Anıları ve Özel Hayatı

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, yakın arkadaşı Eğitimci Ebru Doğru’nun “Ebru Doğru ile Çok Geç Olmadan” adlı Youtube kanalında duygusal anlar yaşadı. Fırat, babasını, geçmişini ve bilinmeyenleri anlattığı “Devri Amber” adlı kişisel sergisine dair önemli detayları paylaştı.

Fırat, kendisinin, annesinin ve kızı Nehir’in ortak özelliğinin çocuk yaşta babalarını kaybetmek olduğunu dile getirdi ve bunu ‘ölüm döngüsü’ olarak nitelendirdi.

Program sırasında duygusal anlar yaşayan ve gözyaşı döken Fırat, babasını yakışıklı, çapkın ve entelektüel olarak tanımlayarak şiirler yazdığını ve bir şiir kitabına sahip olduğunu açıkladı. Fırat, annesiyle babasının boşandığını ve babasının ikinci evliliğini yaptığını belirtti.

Babasının yıllar sonra annesine geri döndüğünü ve tekrar evlendiğini aktaran Fırat, babasının ölüm saatine dair dokunaklı bir anıyı paylaştı. Babasının ölüm anında yanında olmadığını fark edip bir arkadaşının evine gittiğini ve babasının öldüğü anı orada yaşadığını anlattı.

Fırat, “Devri Amber” sergisine hazırlanırken yıllardır okumadığı günlüklerini eline alarak içsel bir yolculuğa çıktığını ve bu sergiyi bir döngüyü kırmak için yaptığını belirtti. Ölüm döngüsünü kırmak amacıyla sergi hazırladığını ifade etti.

Ebru Doğru ile olan telefon görüşmesinde kızı Nehir’in babasını kaybetme sürecini anlatan Fırat, Nehir’in duygusal yanıtını paylaştı. Programda mesleği hakkında da konuşan Fırat, gelecekte mesleğini bırakmayı düşünmediğini ancak zamanın her şey için olduğunu vurguladı.

Related Posts

Sinop’ta otomobil dereye devrildi: Üç yaralı

Sinop’ta bir otomobil dereye devrildi. Kazada üç kişi yaralandı.

Kayseri’de trafiği tehlikeye düşüren 3 kişiye dudak uçuklatan ceza

Kayseri’de trafik kurallarına uymayan 3 sürücüye 51 bin 538 lira ceza uygulandı.

Filistinli gazeteci ortaya çıkardı; İsrail ordusu, ailesine su taşıyan kız çocuğunu İHA ile hedef alıp öldürdü

Filistinli gazeteci ortaya çıkardı; İsrail ordusu, ailesine su taşıyan kız çocuğunu İHA ile hedef alıp öldürdü

Milli boksör Simge Bekler’in hedefi Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya

Milli boksör Simge Bekler, ilk kez katılacağı Avrupa Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmek istiyor.

153 ayrı dosyadan aranıyordu! İstanbul’da bir evde yakalandı

Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması yoluyla dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 153 ayrı dosyası ve hakkında 59 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İstanbul’da yakalandı.

Yerel seçimlere katılım yüzde 71 seviyesine ulaştı

Libya Yüksek Ulusal Seçim Komisyonu’nun duyurusuna göre, ikinci aşama seçimlerinde 161 bin 684 seçmen sandığa gitti. Seçime katılım oranı yüzde 71 olarak kaydedildi. Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, sosyal medya hesabından …