Otel yangını soruşturmasında gözaltına alınan kat görevlisi serbest

Bolu’da Otel Yangınında 78 Kişi Yaşamını Yitirdi, Gazelle Resort Otel Kat Görevlisi Serbest Bırakıldı

Bolu’da meydana gelen otel yangınında 78 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, Gazelle Resort Otel’in kat görevlisi İ.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’de gerçekleşen ve 78 kişinin ölümüne neden olan yangın sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan otel sahibi Halit Ergül’ün diğer otelinde çalışan İ.E. dün gözaltına alındı. İ.E., il Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Bugün savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şu ana kadar 28 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada, 19 şüpheli tutuklanırken, 9 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Related Posts

Ferdi Zeyrek’in sağlık durumuna ilişkin son dakika gelişmesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapılıyor.

BM Raportörü’nden Madleen gemisinin serbest bırakılması çağrısı

BM Raportörü Albanese, İsrail’in alıkoyduğu Madleen gemisinin serbest bırakılması çağrısı yaptı.

Los Angeles’ta sınır protestoları 3’üncü gününde; Ulusal Muhafızlar müdahaleye başladı

Los Angeles’ta sınır protestoları 3’üncü gününde; Ulusal Muhafızlar müdahaleye başladı

Eylemcilerin teknesi Gazze’ye ilerliyor:”Hükümetlerimiz harekete geçmediği için buradayız”

Eylemcilerin teknesi Gazze’ye ilerliyor:”Hükümetlerimiz harekete geçmediği için buradayız”

Mansur Yavaş Ferdi Zeyrek’in ailesini ziyaret etti

Elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için hastane önündeki nöbet sürüyor. Çok sayıda Manisalı, siyasiler hastaneye akın etti.

BBP Genel Başkanı Destici’den Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i telefonla arayarak, evinde geçirdiği kaza sonucu elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti. Zeyrek’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Destici, Kurban Bayramı’nı da kutladı.