Fırat Fıstık kimdir? Gazeteci Fırat Fıstık kaç yaşında, nereli?

Fırat Fıstık Kimdir? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Sözcü TV Muhabiri Hakkında Soruşturma Başlattı

Son zamanlarda gündemde sıkça yer alan bir isim olan Fırat Fıstık, 1991 yılında doğmuştur. İstanbul Üniversitesi’nde felsefe eğitimi alarak başladığı akademik hayatına, Marmara Üniversitesi’nde gazetecilik okuyarak devam etmiştir. Gazetecilik kariyerine Cumhuriyet Gazetesi, Bianet ve Medyascope gibi önemli kurumlarda çalışarak başlayan Fırat Fıstık, şu an itibariyle Sözcü TV’de muhabirlik yapmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarını konu alan bir haber yapan Fırat Fıstık, “Bakanlık, İsrail’den mal alıyor” başlıklı haber nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamına alınmıştır. Başlatılan soruşturma ile ilgili detaylar merakla beklenmektedir.

Related Posts

O konuşmaya DEM Parti’den ilk yorum… Pervin Buldan’dan, Erdoğan’ın ‘AKP-MHP-DEM üçlüsü’ ifadesine yönelik açıklama: ‘Bu ittifak, süreç ittifakıdır’

DEM Parti İmralı Heyeti üyesi TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Şimdi AK Parti, MHP, DEM en azından üçlü olarak bu yolu beraber yürüme kararı verdik” sözlerini, “Yanlış bir yere çekilmesin. Bu ittifak süreç ittifakıdır. Başka bir ittifak olarak algılanmamalı kesinlikle. Herkesin çizgisi ve gittiği yol bellidir” dedi.

Tutuklanan CHP’li Belediye Başkanları için Bodrum’un en güzel yerine Demokrasi v Özgürlük- zeytin ağacı dikilecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tutuklanan 15 CHP’li belediye başkanı için Belediye Meydanı’nda eylem ve basın açıklaması düzenlendi. Eyleme yanında 6 yaşındaki Zeytin ağacı ile gelen ilçe başkanı Tuna Işın “Bu zeytin ağacının her bir dalında bugün cezaevinde yatan demokrasi kahramanlarının isimleri yaşayacak. Son tutuklumuz cezaevinden çıktığı gün bu demokrasi ve özgürlük ağacını Bodrum’un en güzel yerine dikeceğiz” dedi.

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

Trump’tan Kanada’ya yüzde 35 yeni gümrük vergisi kararı

Trump, bu kararın gerekçeleri arasında fentanil krizi, ticaret açığı ve Kanada’nın ABD ürünlerine yönelik yüksek tarifelerini gösterdi. “Amerika Birleşik Devletleri bu adımı atmak zorundadır” diyen Trump, vergilerin ilerleyen dönemlerde “yukarı ya da …

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun, görevi Muharrem Kılıç’tan devraldı

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun, görevi Muharrem Kılıç’tan devraldı

Önünü kestiği araçtan sürücüye kabusu yaşattı

Kırşehir’de, trafikte yol vermediği gerekçesiyle bir sürücünün önünü kesen kişi, araçtan inerek diğer sürücüyü darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.