3.7 milyar dolarlık ‘görsel’ birleşme

Getty Images ve Shutterstock Birleşiyor: Ortaklık Değerine Sahip!

Şirketlerin yaptığı ortak açıklamaya göre, yaklaşık 3.7 milyar dolarlık işletme değerine sahip yeni birleşik şirket, “Getty Images Holdings” adını alacak. Bu birleşme sayesinde, Getty Images ve Shutterstock’un bir araya gelmesiyle daha geniş ve derinlikli bir içerik kütüphanesi sunulacak.

Açıklamada, birleşik şirketin CEO’sunun Getty Images CEO’su Craig Peters olacağı belirtilirken, yönetim kurulunun 10 üyeden oluşacağı duyuruldu. Getty Images tarafından seçilecek 6 yönetici ile Shutterstock’tan şirketin CEO’su Paul Hennessy dahil olmak üzere belirlenecek 4 yöneticinin de bu kurulda yer alacağı vurgulandı.

Related Posts

BYD 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından vaz mı geçti?

BYD’nin 1 milyar dolarlık Manisa fabrikası beklenen ilerlemeyi kaydedemedi; uzmanlara göre yatırım gerçekleşirse Togg’u ciddi bir rekabet baskısı bekliyor.

Halkbank’tan ‘Genel Müdür Bodrum’da lüks doğum günü partisine katıldı’ iddialarına yönelik açıklama: Bankanın güven ve itibarını sarsıcı ve iftira türünde yalan açıklamalardır

Halkbank’tan ‘Genel Müdür Bodrum’da lüks doğum günü partisine katıldı’ iddialarına yönelik açıklama: Bankanın güven ve itibarını sarsıcı ve iftira türünde yalan açıklamalardır

Üzüm Üreticileri Fiyat Belirsizliğinden Şikayetçi

Buldan’daki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ’in fiyat açıklamamasından dolayı tedirgin.

Kira artışı öğrencileri vurdu: Uzmanlardan kritik sözleşme uyarısı geldi

İstanbul’da kiralar öğrenciler için adeta kabusa döndü. Beşiktaş’ta 50 bin TL’ye dayanan fiyatlar gençleri zorlarken, uzmanlar “sözleşme imzalamadan önce dikkat” uyarısı yapıyor.

AJet, Ankara’dan iki şehre direkt uçuş başlatıyor

Yurt dışı uçuş ağını genişleten AJet, ekim ayında Ankara’dan Barselona ve Madrid’e haftada 3-4 gün direkt seferler düzenleyecek; biletler 109 dolardan satışa sunuldu.

Bitcoin’den yeni rekor: 124 bin 480 dolara ulaştı

Bitcoin’den yeni rekor: 124 bin 480 dolara ulaştı