Kadıköylü Talihli Süper Loto Çekilişinde 57 Milyon TL Kazandı!
İstanbul Kadıköy’lü bir kişi, Süper Loto çekilişinde 6 bilerek tam 57 milyon 159 bin 35 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye, 11, 12, 21, 52, 53, 54 sayılarına isabet etti ve şanslı talihli Ceylan Kırtasiye’den bu büyük ödülü kazandı. Kırtasiyenin sahibi Altuğ Tolga, bayisine ilginin arttığını belirtti.
“Büyük İkramiyeyi Kazanan Çok Sevinmiştir”
Tolga, “Büyük ikramiyenin benim bayimden çıkması çok güzel bir duygu. Bu ikramiyeyi kazanan da çok sevinmiştir. Güle güle harcasın, iyi ve sağlıklı günlerde kullansın.” dedi. Tolga, şanslı bayiler arasında olduklarını ve ikramiyeyi kazandıkları için çok mutlu olduklarını ekledi.
Altuğ Tolga, 24 yıldır kırtasiyecilik yaptığını belirterek, “Bugüne kadar çok sayıda ikramiye verdik ama şimdiye kadar en büyük ikramiyeyi Süper Loto çekilişinde kazandırdık; tam 57 milyon TL. Bu bizim için gurur verici. Şansını denemek isteyen herkesi mağazamıza bekleriz.” şeklinde konuştu.
“Uğurlu Olduğuma İnanıyorum”
Bayi sahibi Tolga, şans oyunlarına olan ilgiyi arttırdıklarını ve daha büyük ikramiyeler verebilmek için uğraşacaklarını belirtti. “Herkesin belli bir umudu var. Bana gelen vatandaşlar ‘Keşke bana çıksaydı’ diyerek hayallerini dile getiriyorlar. Bu nedenle ilgi artmaya başladı. Biz de artık şanslı bayiler arasındayız.” ifadelerini kullandı.
“Hayaller Sonsuz”
Kadıköy’de bir esnaf olan Murat Göçeroğlu (52), “Ben de haftada bir bu oyunlardan oynuyorum. Büyük ikramiye bana çıksaydı, Türkiye’yi dolaştıktan sonra bütün dünyayı gezerdim. Oynamaya ve şansımızı denemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
“Büyük İkramiye Harca Harca Bitmeyecek”
Şerife Koçak (47) ise, büyük ikramiye kazansaydı ilk yapacağı şeyin ev almak olacağını belirterek, “Bir tane de araba alırdım ve ihtiyacı olanlara yardım ederdim. Harca harca bitmeyecek bir para çünkü.” dedi.