Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Zirveproduksiyon

Zirveproduksiyon haberleri ve gündem başlıkları

Zirveproduksiyon

Zirveproduksiyon haberleri ve gündem başlıkları

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Haber

“57 Yaşında Hayatını Değiştiren Kadın: Naciye Şahin’in Sosyal Medya Serüveni”

By Tolga Aydın
11 Mayıs 2026 2 Min Read
“57 Yaşında Hayatını Değiştiren Kadın: Naciye Şahin’in Sosyal Medya Serüveni” için yorumlar kapalı

Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı Pelitkoyağı Mahallesi’nde yaşayan 57 yaşındaki Naciye Şahin, çocukluğundan beri hayalini kurduğu kamera ve medya dünyasına sosyal medya aracılığıyla adım attı. Çiftçilik yaparak ailesinin geçim kaynağına katkıda bulunan Şahin, teknoloji sayesinde uzun süredir içinde biriken medya ilgisini gerçeğe dönüştürdü. İlkokul mezunu olan Naciye, küçük yaşlarından itibaren mikrofon ve kameralarla ilgilendiğini belirterek, “Eğer eğitim almış olsaydım, radyo-televizyonculuk eğitimi almak isterdim” dedi.

Televizyon ekiplerinin köylerine geldiğinde büyük bir heyecanla onları takip ettiğini anlatan Naciye, “Milletvekilleri ve televizyoncular köyümüze geldiğinde hep ön planda olmak istiyordum. ‘Belki bana da mikrofon uzatırlar’ diye beklerdim” şeklinde konuştu. Pazarda ve köy hayatında fark edilme isteği, o dönemlerde bu hayalini gerçekleştirmesini engelledi.

Naciye, ilk videolarını cep telefonuyla çektiğini ve yaklaşık 4-5 ay boyunca yalnızca sesinin duyulduğu içerikler ürettiğini ifade etti. Daha sonra oğullarından destek istemeye karar verdi. Başta çocukları bu fikre sıcak bakmasa da zamanla Naciye’ye destek olmaya başladılar. 11 ay önce fasulye toplarken oğlunun yaptığı çekimlerin dönüm noktası olduğunu söyleyen Şahin, “Oğlum, ‘Anne seni dünyaya göstereyim mi?’ dedi. Ben de ‘Göster, hodri meydan’ dedim” dedi.

Bağ, bahçe, yemek yapımı ve günlük köy yaşamını doğal bir şekilde paylaşmaya başlayan Naciye Şahin’in videoları hızla ilgi çekti. “Ben ne yapıyorsam onu çektik” diyen Şahin, doğallığın izleyiciler tarafından benimsendiğini belirtti. Takipçilerinin olumlu yorumlarının kendisine motivasyon sağladığını ifade eden Şahin, içerik üretmeye hevesle devam ettiğini vurguladı. İki çocuk annesi olan Naciye, ailesinin desteğinin başarısında büyük rol oynadığını belirterek, “Oğullarıma hep ‘Beni çekin’ diyordum. Başta ilgilenmediler ama sonra destek oldular. Büyük oğlum, çekimlerimi yapıyor; bu başarıyı hep birlikte elde ettik” dedi.

Kadınlara ve genç kızlara çağrıda bulunan Naciye, sosyal medyanın doğru kullanılması gerektiğini belirterek, “Bağınızı, bahçenizi, emeğinizi gösterin. Sosyal medyanın güzel yönlerinden faydalanın” dedi. Kendisinden etkilenerek içerik üretmeye başlayan birçok kadın olduğunu ifade eden Şahin, üretmenin insanlara hem ekonomik hem de manevi güç kattığını söyledi. Tekeli Yörüklerinden olduğunu vurgulayan Naciye, Yörük kültürünü dijital dünyaya taşımaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Mersin ve çevresindeki Yörük etkinliklerine katıldığını söyleyen Şahin, kültürel mirasın yaşatılmasının önemine dikkat çekti.

Pelitkoyağı Mahallesi’nde tarımsal faaliyetlerine devam eden Naciye Şahin, “İyi ki Mersin’de doğmuşum, iyi ki köyümdeyim” diyerek duygularını dile getirdi. Yoğun tempoya rağmen içerik üretmeye devam ettiğini kaydeden Naciye Şahin, hedefinin televizyon programlarına katılarak Mersin’i ve Yörük kültürünü daha geniş kitlelere tanıtmak olduğunu sözlerine ekledi.

Author

Tolga Aydın

Follow Me
Other Articles
Previous

Türkiye’ye En Fazla Turist Gönderen Ülkeler 2025 Verileriyle Belirlendi

Next

Ordu’da SOLOTÜRK Akrobasi Gösterisi Heyecanı

SON YAZILAR

  • Çocukları astım ve alerjiden koruyan “çiftlik etkisinin” sırrı çözüldü
  • Satarken asla zarar ettirmeyen ikinci el araçlar
  • Sıfır araçların üzerine devrildi: 30 milyon liralık hasara yol açtı
  • YENİ Parti’ye katılımlar sürüyor: Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP’den istifa etti
  • YENİ Parti, Melih Gökçek’in ‘bağış’ını iade etti: ‘Milletimizin helal bağışlarına haram karıştırmayız’
  • 10 kadından taciz iddiası
  • CHP Manisa İl Başkanlığı’nda kavga: 1 yaralı
  • CHP Bozdoğan’da toplu istifa: İlçe örgütü ve belediye meclis üyeleri partiden ayrıldı
  • Windows 11’de Yapay Zeka Modellerini Kaldırmak Mümkün Oluyor
  • Milletler Ligi’nde Filenin Efeleri’nin çeyrek finalde rakibi Slovenya!

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (997)
  • Ekonomi (103)
  • Haber (479)
  • Sağlık (115)
  • Teknoloji (58)
Copyright 2026 — Zirveproduksiyon. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
adana escort
valorant hack buy