Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Zirveproduksiyon

Zirveproduksiyon haberleri ve gündem başlıkları

Zirveproduksiyon

Zirveproduksiyon haberleri ve gündem başlıkları

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

7 Yıl Aradan Sonra Nazar’a Kavuşma: Mahkeme Kararını Verdi

By Tolga Aydın
28 Nisan 2026 2 Min Read
7 Yıl Aradan Sonra Nazar’a Kavuşma: Mahkeme Kararını Verdi için yorumlar kapalı

Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan Umut K., çalışmak için gittiği Almanya’da sevgilisi Rebecca S. ile bir araya geldi. 2018 yılında ‘Nazar’ adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Ancak, Umut K. bir yıl sonra Alman sevgilisi ile ayrıldıktan sonra, annesi Hanife S. ile Bursa’da bir araya geldiğinde, 1 yaşındaki Nazar’ı kayboldu diyerek kaçırdı. Rebecca S., durumu polise bildirdikten sonra ülkesine döndü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Üzücü bir şekilde, Umut K. iki yıl önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Hanife S. ise, gözaltına alındıktan sonra polise haftada bir imza atma şartıyla serbest bırakıldı. Ancak durumunun şüpheli bulunması üzerine Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı derinleştirdi.

**30 GÜNLÜK TAKİP, 300 SAATLİK GÖRÜNTÜ**

Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik’in yürüttüğü soruşturma kapsamında, Bursa İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce’nin talimatıyla özel bir ekip kuruldu. Bu ekip, 7 yıl boyunca kaybolan Nazar’ı bulmak için 30 gün süren teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. 300 saatlik kamera görüntüleri incelenerek, Nazar’ın babaannesi tarafından alıkonulduğu harabe bir evde bulundu. 10 Mart’ta düzenlenen operasyonla, babaannesi Hanife S. ve ev sahibi Umut K.’nın akrabası Recai M. gözaltına alındı ve tutuklandı.

**İLK KEZ ‘ANNE’ DEDİ**

Nazar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Almanya’dan Bursa’ya gelen Rebecca S., çocuğunu 7 yıl aradan sonra ilk kez gördü. Başlangıçta kendisine mesafeli davranan Nazar, 17 Mart’ta annesi olduğu belirtilince şaşırdı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde pedagog eşliğinde yapılan görüşmeler sırasında, Rebecca ile Nazar arasında oyun oynayarak bir bağ kuruldu. Nazar, Rebecca’ya “Anne” demeye başladı.

**DNA TESTİ İLE ANNESİ OLDUĞU KESİNLEŞİNCE MAHKEME KARARINI VERDİ**

19 Mart’ta yapılan DNA testi ile Nazar’ın, Rebecca’nın oğlu olduğu kesinleşti ve sonuç yüzde 99,99 uyum sağladı. Alman vatandaşı olan Nazar’ın velayeti, yapılacak incelemelerin ardından Mustafakemalpaşa Aile Mahkemesi’nde 28 Nisan’da verilen kararla annesi Rebecca S.’ye verildi. Çocuğun korunması amacıyla konulan yurt dışı çıkış yasağı ve pasaport alma yasağı da mahkeme kararıyla kaldırıldı.

**KARDEŞİYLE TANIŞTI**

Duruşma için Bursa’ya gelen Rebecca S., Almanya’daki ilişkisinden olan 5 yaşındaki kızını da yanına aldı. Nazar, koruma altında olduğu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde annesiyle birlikte gelen kız kardeşiyle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Velayetinin annesine verilmesi ve Almanya’ya gidecek olması, Nazar’ın heyecanını artırdı.

Author

Tolga Aydın

Follow Me
Other Articles
Previous

Hayata Dönen Prens, Çarşının Sevimli Maskotu Oldu

Next

BM’den Türkiye’ye Kritik Uyarı: Avukatlar ve İnsan Hakları Savunucuları Hedef Alınıyor

SON YAZILAR

  • Altın fiyatlarında tarihi zirve: Ortadoğu iyimserliği piyasaları hareketlendirdi
  • Çocukları astım ve alerjiden koruyan “çiftlik etkisinin” sırrı çözüldü
  • Satarken asla zarar ettirmeyen ikinci el araçlar
  • Sıfır araçların üzerine devrildi: 30 milyon liralık hasara yol açtı
  • YENİ Parti’ye katılımlar sürüyor: Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP’den istifa etti
  • YENİ Parti, Melih Gökçek’in ‘bağış’ını iade etti: ‘Milletimizin helal bağışlarına haram karıştırmayız’
  • 10 kadından taciz iddiası
  • CHP Manisa İl Başkanlığı’nda kavga: 1 yaralı
  • CHP Bozdoğan’da toplu istifa: İlçe örgütü ve belediye meclis üyeleri partiden ayrıldı
  • Windows 11’de Yapay Zeka Modellerini Kaldırmak Mümkün Oluyor

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (998)
  • Ekonomi (103)
  • Haber (479)
  • Sağlık (115)
  • Teknoloji (58)
Copyright 2026 — Zirveproduksiyon. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
adana escort
valorant hack buy